" /> Marianne's Hof | Over

In de loop der tijd heb ik het huis, het erf en het land naar mijn eigen ideeën en wensen ingericht. Hierbij heb ik heel veel geleerd over het buitenleven en de zorg voor mijn dieren. Het idee voor Marianne’s Hof kwam met de aanleg van een groentetuin, ik ben overtuigd van het belang van goede voeding. Voeding waarvan je weet waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Liefst uit eigen groentetuin, onbespoten, zo vanuit de tuin de keuken in.  In de huidige, “snelle” tijd moet je goed voor jezelf zorgen. Weten wat je eet is dan een eerste vereiste. Momenteel verkoop ik op kleine schaal onbespoten groente en fruit.

In 2014 heb ik de opleiding “kruidengeneeskunde” gevolgd . Deze cursus leert je alles over de genezende kracht van de natuur, over het gebruik van geneeskrachtige kruiden en over de toepassing van de kruidentherapie. De kruidenleer probeer ik steeds meer toe te passen in mijn dagelijks leven. Thee met kamille en lavendel voor het gaan slapen echt een aanrader!

Ik woon nu 10 jaar in Marum en heb in die tijd veel dieren om me heen verzameld. Eigenlijk zou ik nog veel meer dieren willen. Om dat gevoel te compenseren pas ik op de dieren van andere mensen. Ik pas op de paarden, ik laat de hond uit als dat nodig is en ik verzorg de kat.

Geïnteresseerd? Kom langs voor een kop koffie!

Wil je meer weten of kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op!