" /> Marianne's Hof | Dierenoppas

Paarden

Bij ons huis in Marum ligt 2 hectare grond. Teveel voor mijn eigen paarden. In het weideseizoen is er plaats voor één of twee paarden. De gastpaarden komen vanaf de lente tot aan de herfst bij ons op het land, dagelijks krijgen zij aandacht en komen zo veel mogelijk in de hand. Tussendoor komt de smid een keer en als het nodig is wordt de dierenarts ingeschakeld. Aan het einde van het seizoen zijn het handzame en tamme paarden geworden. Dit in tegenstelling tot de grootschalige opfok waar de paarden, naar mijn mening, aan hun lot worden overgelaten.

Neem contact op

Honden

Ik bied u de mogelijkheid om uw hond uit te laten. Ik haal uw hond thuis op, ga een lange wandeling met hem/haar maken en breng hem weer thuis.

Neem contact op

Katten

Veel mensen brengen hun kat (ten) naar een pension als ze op vakantie gaan. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat katten het prettiger vinden om gewoon in hun eigen omgeving te blijven. Vaak wordt er dan een beroep gedaan op familie of buren om op de kat te passen. Maar wat als dat nu niet mogelijk is. Ik ga voor u naar uw huis en geef uw kat eten en de benodigde aandacht. Dit kan één keer per dag maar ook meerdere keren per dag, maar net waar behoefte aan is.

Neem contact op

Konijnen

Heeft u oppas nodig voor het konijn, ook dat kan bij Marianne’s Hof. U brengt uw konijn bij mij en ik zorg ervoor tijdens uw vakantie.

Neem contact op

Geïnteresseerd? Kom langs voor een kop koffie!

Wil je meer weten of kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op!